Η Φιλοσοφία μας στην ακαδημία σκι «Ski Team»

Το σκι και το τένις , είναι από τα λιγοστά αθλήματα που αρχίζεις από πολύ μικρή ηλικία και μπορείς να συνεχίζεις μέχρι πολύ μεγάλη . Το μόνο που αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου, είναι η ταχύτητα ο ρυθμός και η ένταση. Άτομα κάθε ηλικίας μπορούν να εκπαιδευτούν, να αθληθούν ή απλώς να ψυχαγωγηθούν, απολαμβάνοντας τις ξεχωριστές παροχές υπηρεσιών των ατόμων που αποτελούν την ψυχή της skiteam. Η παιδική ακαδημία  SkiTeam, λειτουργεί κυρίως στα Χιονοδρομικά κέντρα της Β. Ελλάδος, Ελατοχώρι , 3 – 5 πηγάδια, Σέλι ,Βίγλα Πισοδερίου και Βόρρα, έχοντας μυήσει πολλούς χιονοδρόμους στα μυστικά του αθλήματος.

Βασικός άξονας της ακαδημίας μας είναι το τρίπτυχο:

ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Πρωταρχικό όμως μέλημα της ακαδημίας  σκι SkiTeam και των ανθρώπων που την εκπροσωπούν είναι η δημιουργία χιονοδρομικής παιδείας, που σημαίνει σεβασμό του βουνού και των άλλων χιονοδρόμων.
Για να μάθετε εύκολα και με ασφάλεια τα μυστικά του σκι, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε με δάσκαλο. Έτσι μόνο θα μπορέσετε να αισθανθείτε όλες τις συγκινήσεις που προσφέρει αυτό το άθλημα.
Η ακαδημία σκι skiteam βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να τελειοποιήσετε την τεχνική σας σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεστε.

Σας περιμένουμε!!!